В Световния ден на театъра от Театрално-музикален продуцентски център – Варна

...
В Световния ден на театъра от Театрално-музикален продуцентски център – Варна
Коментари Харесай

8-годишният Здравко Кънчев от Варна с послание за Световния ден на театъра

 В Световния ден на театъра от Театрално-музикален продуцентски център – Варна изпратиха привет и обръщение към всички фенове на театралното изкуство. Ето какво гласи той:

Ние, създателите от Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров “ Варна и Държавна опера Варна, обединени от най-големия културен институт в Североизточна България – Театрално-музикален продуцентски център – Варна, ви честитим Световния Ден на Театъра. Приемете нашия видео привет, поднесен с детска непорочност и доверие в бъдещето от най-младия от нашите артисти!  

Векове наред човечеството е прекосявало през тежки тествания. Изкуството, като едно от най-великите достижения на човешката цивилизация е пособие на обществото да запази своите духовни сили и религия в съвършенството и да се възроди след премеждията. Днес ние се изправяме лице в лице с пандемия. В този сложен миг, ние, създателите от Варна, България, показваме вярата си, че човечеството ще преодолее и това тестване. Подкрепяме ви със силата на нашето изкуство!

Всеки ден от формалните страници на нашите профили в обществените мрежи Драматичен спектакъл " Стоян Бъчваров “ и Държавна Опера – Варна,  ние сме с вас, с цел да съхраним дружно вярата си в непреходното и красивото. Благодарим на хилядите фенове, които следват нашите акции " Споделени представления “ и " Театърът чете от у дома “. В рамките на последната самодейност, осем годишният Здравко Кънчев прочете и показа от вкъщи си посланието на Шахид Надийм. Той ни помоли да останем у дома, с цел да спасим живот. Днес сме отдалечени, само че връзката посред ни е жива.  

Приемете нашите най-искрени поздрави!

Даниела Димова

Директор на Театрално-музикален продуцентски център - Варна

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР